В Харківській області триває ремонт доріг місцевого значення

П'ятниця, 10 серпня 2018, 15:49
Про хід робіт повідомив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.
В Харківській області триває ремонт доріг місцевого значення

За його словами, станом на сьогоднішній в загальному переліку з 79 об’єктів в 31 вже був повністю завершений ремонт. Роботи тривають по дев’яти об’єктах Харківської області. Мова йде про такі райони, як Сахновщинський (дорога на Великі Бучки), Красноградський (дороги Красноград – Берестовеньки та Красноград – Рунівщина), Ізюмський  (Комарівка -Оскіл), Зміївський (Зміїв-Таранівка), Дворічанський (Тавільжанка), Харківський (під’їзд до населеного пункту Утківка). 

Турченко також зазначив, що за рахунок співфінансування від Дергачівського, Богодухівського, Балаклійського та Кегичівського районів були оголошені нові тендери в системі публічних закупівель ProZorro на ремонт доріг у цих районах. 

За словами Ігоря Турченка, проходять капітальні ремонтні роботи моста в населеному пункті Гусарівка Барвінківського району. Їх виконано наполовину. На сьогоднішній день там асфальтують першу половину проїжджої частини. А з понеділка роботи перемістяться на інший бік. 

Не обділлять увагою й автомобільні дороги, якими проходять маршрути шкільних автобусів. Зараз ремонту потребує 32 таких об’єкти. Роботи на них будуть завершені до 1 вересня. 

comments powered by HyperComments