Світлична привітала будівельників зі святом

Неділя, 12 серпня 2018, 11:02
Професіоналізм будівельників визнаний не тільки в нашому регіоні, але й в усій Україні.
Світлична привітала будівельників зі святом

Про це йдеться в офіційному коментарі з нагоди Дня будівельника, опублікованому на сайті ХОДА:

"Щиро вітаю будівельників Харківщини з професійним святом! Ваш професіоналізм визнаний не тільки в нашому регіоні, але й в усій Україні. Те, як змінюється обличчя Харківської області, є результатом нашої спільної щоденної роботи.

Активне будівництво завжди є свідченням розвитку. Вже кілька років поспіль наша область є лідером у країні з введення в експлуатацію житла та інфраструктурних об’єктів. Лише цього року будівельники мають намір більше ніж на чверть перевершити результати 2017-го та здати 600 тисяч квадратних метрів житла. Триває будівництво таких значущих об’єктів як обласна філармонія, Харківський метрополітен, фізкультурно-оздоровчі комплекси в районах області. Разом ми відновлюємо будівлі шкіл, об’єкти  культури, лікарні, які чекали на реконструкцію не роками, а десятиріччями. Результати вашої праці бачить уся громада, на них чекають люди, й вони краще за будь-які слова свідчать про успіхи будівельників та успіх усієї Харківщини.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, професійного розвитку та нових звершень на благо Харківської області та всієї України!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична"

comments powered by HyperComments