Харків’яни можуть обрати кращий спортивний талісман

П'ятниця, 17 серпня 2018, 09:22
У Харкові оголосили конкурс на кращу ідею спортивного талісмана міста.
Харків’яни можуть обрати кращий спортивний талісман

Вчора, 15 серпня, стартував перший етап конкурсу на вибір офіційного спортивного талісмана для міста, передає Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту. Він має на меті пропагувати здоровий спосіб життя, залучати до занять спортом дітей та підлітків. Заплановано, що спортивний талісман буде стимулювати мешканців міста перемагати в спорті. Також його будуть використовувати в рекламних, комунікаційних та заходах, які формують позитивний спортивний імідж міста Харкова. 

У конкурсу у два етапи. На першому, який пройде з 15 по 31 серпня, будуть приймати ідеї щодо талісману. Учасники мають обґрунтувати свій вибір. Талісманом може стати будь-який персонаж, реальний або міфічний. Щоб направити пропозицію, потрібно заповнити форму учасника конкурсу. 

Другий етап буде проходити з 7 по 21 вересня. За результатом попереднього, буде відібрано п’ять кращих ідей. Всі охочі можуть проголосувати за той варіант, який прийшовся до вподоби на сайті «Портал харків'янина». Проект, який за підсумками анкетування набере найбільшу кількість голосів, буде офіційно оголошений спортивним талісманом Харкова. 

comments powered by HyperComments