Директор Харківського обласного онкоцентру подякував Світличній за підтримку

Субота, 18 серпня 2018, 11:18
Директор онкоцентру від особи всього колективу подякував губернатору Харківської області за величезну працю, спрямовану на розвиток онкологічної служби Харківської області.
Директор Харківського обласного онкоцентру подякував Світличній за підтримку

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше "Справжня Варта" писала, що найближчим часом буде розроблений проект нового обласного онкоцентру та визначене місце для його будівництва. Пізніше Юлія Світлична та Хюґ Мінґареллі домовилися про допомогу ЄС у створенні нового онкоцентру в Харкові.

А на сесії обласної ради 1 березня було прийнято рішення щодо виділення фінансування на розробку проектної документації для будівництва нового онкологічного комплексу в Харкові. Губернатор підкреслила, що при обранні місця для медзакладу мають бути враховані дві головні умови - добиратися до центру має бути зручно (тобто гарна транспортна логістика), а також це має бути неподалік від багатопрофільної медичної установи, де пацієнти могли б отримувати додаткові послуги.

Також губернатор запропонувала встановити обладнання у новому онкоцентрі коштом державного бюджету. І нещодавно розповіла, як буде виглядати новий онкоцентр.

comments powered by HyperComments