Допроектний план будівництва нового онкоцентру погоджений

Середа, 22 серпня 2018, 11:50
Робоча група при ХОДА погодила допроектний план будівництва нового онкоцентру.
Допроектний план будівництва нового онкоцентру погоджений

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Члени групи внесли до нього свої пропозиції та корегування і погодили основну концепцію нового медичного закладу, на яку спиратимуться проектувальники при розробці проектно-кошторисної документації.

У ході обговорення особливу увагу було приділено питанню забезпечення умов для психологічної реабілітації та спілкування пацієнтів, які проходитимуть тривале лікування у центрі.

Нагадаємо, раніше "Справжня Варта" писала, що найближчим часом буде розроблений проект нового обласного онкоцентру та визначене місце для його будівництва. Пізніше Юлія Світлична та Хюґ Мінґареллі домовилися про допомогу ЄС у створенні нового онкоцентру в Харкові.

А на сесії обласної ради 1 березня було прийнято рішення щодо виділення фінансування на розробку проектної документації для будівництва нового онкологічного комплексу в Харкові. Губернатор підкреслила, що при обранні місця для медзакладу мають бути враховані дві головні умови - добиратися до центру має бути зручно (тобто гарна транспортна логістика), а також це має бути неподалік від багатопрофільної медичної установи, де пацієнти могли б отримувати додаткові послуги.

Також губернатор запропонувала встановити обладнання у новому онкоцентрі коштом державного бюджету. І нещодавно розповіла, як буде виглядати новий онкоцентр.

comments powered by HyperComments