Вулиця Олеся Гончара рух місяць буде закрита для транспорту

П'ятниця, 24 серпня 2018, 12:14
У цей час будуть проходитимуть роботи із заміни ділянки тепломереж.
Вулиця Олеся Гончара рух місяць буде закрита для транспорту

Транспортний рух по вулиці Олеся Гончара, на ділянках від вулиці  Мироносицької до вулиці Чернишевської та від вулиці Чернишевської до вулиці Алчевських, заборонено до 31 серпня. 

Як передає Департамент інфраструктури, це пов'язано зі збільшенням обсягу робіт із заміні ділянки тепломереж. Об’їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях - Маяковського і Весніна. 

Крім того, автобус №18е і тролейбус №1 у понеділок мають змінити свій маршрут. Транспортний рух через розворотне коло по проспекту Героїв Сталінграда буде заборонено з 9:00 до 17:00 27 серпня. Як переадає Департамент інфраструктури, це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття по проспекту Героїв Сталінграда. 

Спеціальні автомобілі оперативні служби зможуть без перешкод проїхати до житлових і адміністративних будівель, розташованих у зазначеній зоні. Також з 9:00 до 17:00 27 серпня автобус №18е буде здійснбвати розворот на перехресті пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау. 

Крім того, з 9:30 до 15:00 27 серпня тролейбус №1 курсуватиме за зміненим маршрутом: розворотне коло «Ст. м. «Палац спорту» - пр. Петра Григоренка - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло «Вул. Одеська». 

comments powered by HyperComments