Під час робочої поїздки до Дергачівського району Світлична заявила, що нові спортмайданчики з’являться по всьому регіоні

Неділя, 26 серпня 2018, 14:51
Про це голова ХОДА розповіла під час відкриття спортмайданчика зі штучним покриттям в місцевому ліцеї № 3.
Під час робочої поїздки до Дергачівського району Світлична заявила, що нові спортмайданчики з’являться по всьому регіоні

Голова ХОДА Юлія Світлична ознайомилася з об’єктами спортивної інфраструктури  під час робочої поїздки до Дергачівського району. Це в першу чергу був новий скалодром у Дергачах, який побудований на території міськради, а також спортивний майданчик зі штучним покриттям в місцевому ліцеї № 3. Тут було розміщене футбольне поле зі штучним покриттям та поле для пляжного волейболу. Також тут з’явився дитячий ігровий комплекс “Веселі джунглі”. 

За словами Юлії Світличної, аналогічні майданчики у великій кількості будуть побудовані на території всієї Харківської області. Вона заначила, що це дасть дітям можливість займатися спортом. Голова ХОДА також підкреслила, що Дергачівський район може розраховувати на підтримку керівництва області.  

“Одним із проблемних питань Дергачів був центральний стадіон “Авангард”, — розповіла Світлична, — його побудували 40 років тому й ніколи не реконструювали з того моменту. Зробимо все, щоб уже восени відкрити цей стадіон”. 

За її словами, представники громади зверталися питанням щодо побудови в Дергачах фізкультурно-оздоровчого комплексу. У поточному році його почнуть будувати. Кошти на нього будуть надходити с бюджетів всіх рівнів завдяки децентралізації. 

comments powered by HyperComments