Нову оселю для родини було придбано за рахунок державної програми — Світлична

Неділя, 26 серпня 2018, 15:18
Про це голова ХОДА заявила під час передачі ключів від нового дому в Дергачах прийомній родині Юр'євих.
Нову оселю для родини було придбано за рахунок державної програми — Світлична

Родина  Юр'євих  отримала будинок площею більше 270 м. кв. Його було обладнано всім необхідним для дитячого дому сімейного типу, в тому числі і сауною та дитячим басейном. Зараз у родині виховується четверо дітей. Це троє хлопців та одна дівчинка. Батьки мають намір взяти до себе ще кількох дітлахів. Раніше вони жили в невеликій двокімнатній квартирі. 

“Нову оселю для родини було придбано за рахунок державної програми, — розповіла Юлія Світлична, — більше ніж 270 квадратних метрів – на заміну тієї 2-кімнатної квартири, яку мала родина. Тут є всі умови”.  

За словами голови ХОДА, через дорогу від будинку розташований ліцей, тому діти знають де будуть отримувати освіту. Вона підкреслила, що в області буде робитися все для того, щоб родини могли ростити дітей, які були позбавлені батьківського піклування.  

Ключі Юр’євим були передані під час робочої поїздки Світличної до Дергачівського району. Їх будинок був обладнаний всім необхідним — холодильником, пральною машиною, мікрохвильовою пічкою, телевізором, пічкою для готування їжі тощо. 

За словами Андріяй Юр’єва, будинок знаходиться в дуже зручному місці. Поруч з ним є школа та дитячий майданчик. Сама ж оселя є великою та світлою, тут є сауна й дитячий басейн. Діти були  дуже задоволені. 

Нагадаємо, що під час робочої поїздки до Дергачівського району Світлична заявила, що нові спортмайданчики з’являться по всьому регіоні. Про це голова ХОДА розповіла під час відкриття спортмайданчика зі штучним покриттям в місцевому ліцеї № 3. Тут було розміщене футбольне поле зі штучним покриттям та поле для пляжного волейболу.  

comments powered by HyperComments