Пожежу поблизу міста Балаклія локалізовано

Неділя, 26 серпня 2018, 19:51
Поблизу міста Балаклія (Харківська область) 26 серпня загорілося несанкціоноване сміттєзвалище. О 16.53 загоряння було локалізовано.
Пожежу поблизу міста Балаклія локалізовано

Поблизу міста Балаклія (Харківська область) загорілося несанкціоноване сміттєзвалище. Як передає ГУ ДСНС у Харківській області, інформація про пожежу надійшла 26 серпня о 12.05. Рятувальниками було встановлено, що вогнем була охоплена площа близько 1,5 га. Він також частково захопив лісосмугу. Була загроза того, що загоряння може розповсюдитись на міське сміттєзвалище, яке розташовується неподалік. 

На місце загоряння були стягнені додаткові сили та засоби. На даний момент з пожежею борються 9 спецавтомобілів та 40 вогнеборців. Вони також заручилися допомогою добровільної пожежної команди селища Андріївка, добровільної пожежної дружини приватного сільськогосподарського підприємства “Світанок”, бійців  відомчої пожежної охорони Міністерства оборони.  

О 16.05 загоряння почали ліквідовувати за допомогою пожежного гелікоптера Мі-8. На даний момент він здійснив сім скидів води. О 16.53 загоряння було локалізовано. В результаті пожежі ніхто не постраждав. На думку експертів, це був підпал. Було відкрите кримінальне провадження, правоохоронці шукають винуватців пожежі.  

comments powered by HyperComments