У Харкові затримали чоловіка, який стріляв в перехожого

Понеділок, 27 серпня 2018, 12:19
Зловмисник наніс перехожому поранення з пістолета “Форт”.
У Харкові затримали чоловіка, який стріляв в перехожого

26 серпня о 11:13 до Основ’янського відділу поліції надійшла інформація про стрілянину, яку помітили на території майдану Героїв Небесної Сотні. Як передає прес-служба поліції Харківської області, під час інциденту був поранений чоловік. На місце виїхали правоохоронці. 

В межах оперативного плану “Грім” був затриманий 42-річний харків'янин. У чоловіка був виявлений травматичний пістолет “Форт-12”. Він заявив, що зброя була знайдена на вулиці. До поліцейського було доставлено трьох осіб, які на той момент перебували в будівлі.  

Згідно попереднім даним, між чотирма чоловіками, які перебували у нежитловому помешканні, та перехожим стався конфлікт. Під час суперечки один з чоловіків вистрілів в бік перехожого. Це був 45-річний громадянин, який отримав рвану рану щоки. Йому надали медичну допомогу, від госпіталізації чоловік відмовився.  

За даним інцидентом правоохоронці відкрили кримінальне провадження ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Правопорушника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний момент його утримують під вартою. Слідчі дії тривають. 

comments powered by HyperComments