В одній зі шкіл Харківщини діятиме медіатека

Вівторок, 28 серпня 2018, 11:20
З початку навчального року в Зміївському ліцеї №1 буде працювати нова медіатека.
В одній зі шкіл Харківщини діятиме медіатека

У закладі триває масштабний капітальний ремонт із застосуванням енергоощадних технологій. За словами директорки ліцею Лідії Дударевої, будівля з 1981 року не знала жодного капітального ремонту і перебувала в поганому стані. В 2016 році ліцей став опорним закладом. У зв’язку з цим його матеріально-технічна база була забезпечена сучасними мультимедійними кабінетами природничих наук та сучасними робочими місцями для вчителів. 

Цього року тут розпочався капітальний ремонт з використанням коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Роботи проводяться у два етапи. У 2018 році, зокрема, відбулася заміна вікон, завершується робота з відкосами, утепляється фасад будівлі, ремонтується актовий зал тощо. А в 2019 році там будуть проведені внутрішні роботи: ремонти коридорів, оновлення стелі, стін тощо. 

Крім того, до початку нового навчального року була створена медіатека. Там роботи майже дійшли до кінця, потрібно тільки під' єднатися до інтернету. Її послугами зможуть користуватися учні інклюзивно-ресурсного центру та учні ліцею. Крім того, за словами директора ліцею, на базі медіатеки працюватиме кіноклуб для дітей 

comments powered by HyperComments