Освіта за кордоном: як вибрати напрямок для навчання і стати затребуваним фахівцем - у Харкові відбудеться Eruditus Forum

Середа, 29 серпня 2018, 18:29
20 жовтня у Premier Palace Hotel Kharkiv пройде Eruditus Forum - масштабний захід в сфері освіти. 
Освіта за кордоном: як вибрати напрямок для навчання і стати затребуваним фахівцем - у Харкові відбудеться Eruditus Forum

Сьогодні існує безліч навчальних закладів і ще більше освітніх програм по всьому світу, які доступні українцям. Кожна з них заслуговує на увагу і користується популярністю. Але велика кількість вибору напрямків і країн ставить бажаючих поїхати на навчання за кордоном в глухий кут.

Eruditus Forum - всеукраїнська платформа для отримання рейтингового освіти для всієї родини.

Розібратися в системах освіти, особливостях навчальних закладів, списках документів та строках подання непросто. Але можна. Під час Eruditus Forum ви зможете особисто поспілкуватися з представниками навчальних закладів Канади, США, Великобританії, Швейцарії, Нідерландів, Німеччини, Чехії та дізнатися:

  • Які перспективи відкриває дитині середня освіта за кордоном?
  • Чому освіта в креативній сфері - освіта майбутнього?
  • Коли подавати документи, щоб встигнути вступити на обрану програму?
  • Як поступити у внз Канади без здачі IELTS та TOEFL?
  • Як безкоштовно вчитися в Чехії і навіть отримувати стипендію?
  • Як дитині провести канікули з користю?

Під час Eruditus Forum пройде секція семінарів від зарубіжних навчальних закладів для тих, хто вже готовий поїхати вчитися в іншу країну. Представники іноземних вишів дадуть відповіді на важливі питання про всі тонкощі навчання в закордонному навчальному закладі.

І вже традиційно під час Форуму ви зможете безкоштовно перевірити свій рівень володіння англійською мовою завдяки центру комплексної мовної підготовки Eruditus Education Center. Для маленьких гостей викладачі проведуть інтерактивні уроки із зарубіжної методикою.

Eruditus Forum, в першу чергу, важливий захід для:

  • школярів та їх батьків, які думають про вибір професії і вишу;
  • студентів, які шукають в якій країні продовжити навчання, отримати досвід роботи та стати затребуваним фахівцем;
  • амбітним особистостям, які хочуть залишатися затребуваними на міжнародному ринку праці.

Головна мета Форуму — обговорення найбільш актуальних напрямів навчання та створення умов для нових можливостей, які відкриває освіта за кордоном для українських студентів.

comments powered by HyperComments