Тільки разом ми зможемо розбудовувати нашу славну Харківщину — Світлична

Неділя, 2 вересня 2018, 11:36
Про це голова ХОДА розповіла під час свого привітання мешканців Люботина з Днем міста.
Тільки разом ми зможемо розбудовувати нашу славну Харківщину — Світлична

1 вересня голова ХОДА Юлія Світлична відвідала Люботин з робочою поїздкою. Вона провела нараду з керівництвом міста та Харківського району, спілкувалася з представниками місцевої громади та здійснила огляд процесу ремонтних робіт низки об’єктів міста. Зокрема, губернаторка також відвідала святкування Дня міста, яке проходило на головні площі Люботина.  

“Сьогодні гарний день, тому що одне з найпотужніших та найповажніших міст Харківщини святкує день народження, — виголосила Світлична, — з днем міста, Люботин. Як годиться, на день народження приїжджаємо не з пустими руками”.  

Зокрема, згодом голова ХОДА на свій сторінці в мережі “Фейсбук” повідомила про ремонтні роботи, які проводяться в місті.  

“Розпочинаємо реконструкцію приміщення для нового дитячого садочка на 110 місць та відновлення Будинку культури, який майже 20 років знаходиться в аварійному стані. Окрема увага міській лікарні, де продовжимо капітальний ремонт та допоможемо із новим медичним обладнанням. Сьогодні лікарня вже отримала сучасний рентген-апарат та апарат УЗД. Будемо системно підтримувати Люботин — місто з історією та традиціями!”. 

За її словами, на ремонт Будинку культури  були виділені кошти. Голова ХОДА розповіла, що будуть оголошені тендерні процедури. Капітальний ремонт розпочнеться вже в поточному році. Світлична розповіла,  що в місті мають реалізувати чимало інфраструктурних проектів. Будуть проходити роботи з освітлення, буде завезена комунальна техніка, зокрема, сміттєвоз, відремонтують водогін.  

“Тільки разом ми зможемо розбудовувати нашу славну Харківщину”, — сказала Юлія Світлична. 

Нагадаємо, під час своєї робочої поїздки до Люботина Світлична заявила, що на проведення ремонтних робіт в місцевій лікарні було виділено більше 4 мільйонів гривень. На даний момент там триватимуть ремонтні роботи в хірургічному відділенні, а не так давно завершили ремонт рентген-кабінету. Туди було передано нове обладнання, у тому числі УЗД-апарат. 

comments powered by HyperComments