Представники харківської тероборони відшліфували свої навички (фото)

Вівторок, 4 вересня 2018, 12:23
В Харківській області практичні заняття в полі з військовим резервом відбулись.
Представники харківської тероборони відшліфували свої навички  (фото)

Більше 150 бійців одного з підрозділів бригади територіальної оборони пройшли практичні заняття зі стрілецької зброї та попрактикувалися у метанні гранати. Ними також були відпрацьовані заняття з надання першої медичної допомоги під час бойових умов. Тренування проходили в межах проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними оперативного резерву ІІ черги. 

Як зазначив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін, такі завдання на практиці закріплюють теорію в польових умовах, відточують індивідуальні навички, вчать новому. Деякі бійці особового складу до цього не проходили військову службу, а тут вони мали нагоду отримати хороший досвід. 

Крім того, на спеціально обладнаних навчальних місцях військовозобов’язані пройшли розвідувальну підготовку, вивчили ази безпеки бою та тактичну підготовку. Ними були відпрацьовані питання оборонного та наступального бою, дії особового складу на марші на автомобілях. 

Нагадаємо, що в Харківській області тривають десятиденні навчальні збори з підрозділами бригади територіальної оборони, до яких залучено близько 2100 чоловік. Ці підрозділи мають на меті охороняти стратегічні об’єкти регіону в разі виникнення військової загрози. 

 

comments powered by HyperComments