За добу на Харківщині декілька осіб постраждало під час ДТП

Середа, 5 вересня 2018, 10:37
За минулу добу на території Харківської області сталося 64 аварії
За добу на Харківщині декілька осіб постраждало під час ДТП

Минулої доби патрульними було винесено 340 постанов за порушення Правил дорожнього руху. Як передає відділ комунікації поліції Харківської області, було складено 12 адмінпротоколів на водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння.  

4 вересня близько 18.20 на вулиці Тюрінській 74-річний водій автомобілю “ВАЗ" наїхав на 30-річного перехожого. Постраждалий отримав черепно-мозкову травму. Після цього його було госпіталізовано. Сам водій потрапив до медичного закладу з попереднім діагнозом інсульт. Обставини аварії встановлюються. Інформацію про інцидент внесли до Журналу єдиного обліку. 

Близько 20.00 сталося ДТП на проспекті Олександрівському у Харкові. 29-річний водій авто “ВАЗ” наїхав на двох пішоходів – 61-річних чоловіка та жінку. Постраждалі були доставлені до лікарні. Згідно попереднім даним, чоловік отримав травму ноги, жінка - ушкодження тазу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

comments powered by HyperComments