На Харківщині буде відремонтований міст в Андріївці та об’їзна дорога в Лозовій

П'ятниця, 7 вересня 2018, 12:25
Сьогодні, 7 вересня про це розповів під час брифінгу директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.
На Харківщині буде відремонтований міст в Андріївці та об’їзна дорога в Лозовій

За його словами, в Харківській області ремонтують дороги місцевого значення. Із затвердженого на цей рік переліку з 80 об'єктів роботи завершені вже на 59-ти. На даний момент триває ремонт таких доріг, як Богодухів - Валки - Нова Водолага, Великі Проходи – Липці, Близнюки - Дубове, Великий Бурлук – Григорівка – Обухівка - Дворічна. 

Турченко розповів, що вже йде до свого завершення капітальний ремонт на мосту в Гусарівці. Там виклали два шари асфальтобетону. Робота була завершена визначений термін. На даний момент фарбують бар’єрне та перильне огородження. Даний міст вважався одним з найбільш аварійних на Харківщині.  

Шляхом економії по об’єктах поточного ремонту планується виконати роботи по дорозі Харків – Липці – Борисівка. Триває тендерна процедура. Капітальний ремонт проведуть на ділянці від перехрестя окружної дороги міста Харків у бік метро «Героїв праці». 

Як зазначив Турченко, під час сесії облради було затверджено проведення проектних робіт для капітального ремонту моста в Андріївці Балаклійського району. Їх мають провести й на об’їзді міста Лозова. Загальна протяжність дороги, яка будуватиметься з «нуля», - 1,6 км. Вона дозволить повністю розвантажити місто Лозова від великогабаритного транспорту. Автівки, які їдуть дорогою Мерефа – Павлоград, будуть об’їжджати Лозову. Зараз транспорт заїжджає просто до центру міста. 

comments powered by HyperComments