Масштабний фестиваль «Весілля в Малинівці» об’єднав 75 тисяч мешканців та гостей Харківщини — Світлична

Неділя, 9 вересня 2018, 11:22
Фестиваль, який відбувся 8 вересня в Чугуївському районі, зібрав гостей та учасників не тільки з різних куточків України, але й з-за кордону.
Масштабний фестиваль «Весілля в Малинівці» об’єднав 75 тисяч мешканців та гостей Харківщини — Світлична

Фестиваль, який відбувся 8 вересня в Чугуївському районі, зібрав гостей та учасників не тільки з  різних куточків України, але й з-за кордону.  

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, фестиваль “Весілля в Малинівці плюс” є гарним відновленням традицій, а також модернізацією проведення подібних заходів. Вона підкреслила, що такі фестивалі сприяють формуванню туристичної привабливості та створенню туристичного клімату в регіоні. 

На своїй сторінці в мережі “Фейсбук” голова ХОДА написала, що фестиваль 8 версеня об’єднав 75 тисяч гостей та учасників. В той день було відправлено дев’ять весіль. Під час заходу виступили майже 200 творчих колективів, проходили ярмарки весільних обрядів, спортивні конкурси, виставки та майстер-класи. За словами Світличної, цей день подарував багато позитивних емоцій. 

“Фестиваль має прямий підтекст, — зауважила Юлія Світлична, — сьогодні тут було укладено 9 офіційних шлюбів. Також була можливість для всіх, хто хотів випробувати свої нерви та терпіння, оформити шлюб на один день – зі свідоцтвом. І таких пар було значно більше”. 

Що стосується географії учасників та гостей фестивалю, то там були у відвідувачі з Грузії, Вірменії, Греції та Білорусі. Завершився захід концертом за участі Ольги Цибульської та Олега Вінника, а також фаєр-шоу та дискотекою. 

Зокрема, Світлична розповіла про результати свого робочого візиту до Чугуївського району. За її словами, вона мала нагоду поспілкуватися з місцевими мешканцями — фермерами, вчителями, лікарями — та обговорити проблеми та визначили пріоритети. За її словами, в районі будуть збудовані дві нові амбулаторії, буде підтримана місцева центральна лікарня, в якій необхідно зробити капітальний ремонт та оновити медичне обладнання.  

Того ж дня були передані три одиниці сучасної медичної техніки. Це була цифрова рентгенівська та флюороскопічна система, апарат УЗД. У 2019 буде розпочате будівництво сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу. Триватиме відновлення об’єктів комунального господарства та закладів соціальної сфери, а також ремонт доріг та шкіл. Окрему увагу мають приділити освітленню вулиць - відразу в 11 населених пунктах з’явиться сучасне світло.  

comments powered by HyperComments