Фестиваль близнюків Dafi Twins Day готується запалювати сузір'я на «Конкурсі подвійних талантів»

Вівторок, 11 вересня 2018, 13:20
Уже понад місяць організатори Фестивалю близнюків Dafi Twins Day, який відбудеться 29 вересня, збирають на нього учасників із Харкова та області.
Фестиваль близнюків Dafi Twins Day готується запалювати сузір'я на «Конкурсі подвійних талантів»

Одним з ключових моментів свята стане «Конкурс подвійних талантів». У ньому зможуть проявити свої здібності та позмагатися за цінні призи всі зареєстровані, незалежно від їхнього віку та кількості — двійнята, трійнята. Реєстрація в самому розпалі, вона триватиме до 23:59 16 вересня.

Також у програмі Фестивалю — парад близнюків і виступ музичного колективу «Анна-Марія», солістки якого — сестри-близнючки. Показово, що стартом їхньої творчої кар'єри теж став конкурс близнюків у рідному Сімферополі — дівчата брали участь і перемогли, коли їм було по 6 років.

Ті, хто стали очевидцями першого Параду близнюків у 2010 році, напевно, запам'ятали це небачене видовище. Тоді ж відбувся й конкурс талантів серед учасників, які продемонстрували численним глядачам справжнє шоу. Головні призи — нетбуки — отримали близнючки-учениці молодших класів Аня та Настя Азарови. Веселий і незвичайний флешмоб через 8 років повернувся до Харкова. Тепер він виріс у справжній Фестиваль — Dafi Twins Day, із концертом зірок та «Конкурсом подвійних талантів».

За умовами «Конкурсу подвійних талантів» -2018 в ньому можуть брати участь лише двійнята, близнюки, трійня або четверня будь-якого віку, що подали заявки до 23:59 16.09.2018 та пройшли попередній відбір. Учасники повинні показати яскравий динамічний номер тривалістю до трьох хвилин. Це може бути вокал, хореографія, театральні сценки або інші оригінальні жанри. Журі оцінюватиме номери за 10-бальною системою згідно з чотирма критеріями: враховуватимуться артистизм, креативність, цілісність номера та загальне враження від нього.

«Ми чекаємо нестандартні, цікаві  та чарівні постановки від наших конкурсантів, — ділиться координаторка з роботи з учасниками Тетяна Реуцька. — Сподіваємося, що учасники зможуть нас здивувати. Тут більше важлива харизма та бажання спробувати свої сили перед глядачем, а не спеціальна підготовка — адже це непрофесійний конкурс. Але, звичайно, у нас будуть переможці, та на них чекають цікаві призи».

Як і в першому конкурсі талановитих близнюків у 2010 році, спонсором призового фонду стала мережа магазинів Comfy. Переможцям дістанеться головний приз — два смартфона. А дві пари навушників і два PowerBank стануть нагородою за II та III місце.

«Фестиваль близнюків — незвичайний захід, а Comfy любить нестандартні ідеї, — розповідає Ірина Тонкіх, провідна спеціалістка з реклами. — Ми радіємо можливості бути частиною такої події — і це вже стає доброю традицією. Будемо із задоволенням вболівати за талановитих унікальних учасників Dafi Twins Day».

Одними з перших на «Конкурс подвійних талантів» зареєструвалися 45-річні Андрій та Ігор Соснови — вони ж дотепер і найстарші учасники Фестивалю. Брати переїхали до Харкова в 2014 році з Донецької області. Вони грають на різних музичних інструментах: гітарі, флейті, губній гармоніці, домрі, мандоліні, а також виконують пісні власного авторства. Вийти на сцену Dafi Twins Day було ініціативою Андрія — мотивацією для нього стало бажання підтримати брата.

«Ми живемо зараз у селі, й постійні пошуки заробітку, а також праця на городі забирає весь вільний час, — розповідає Андрій Соснов. — Творчості в нашому житті стає все менше, і нам цього дуже не вистачає. «Конкурс подвійних талантів» — це можливість вирватися з рутини. Мені хочеться висмикнути брата з одноманітних буднів, адже він дуже талановита людина».

Ще одна пара майбутніх учасниць Конкурсу — 12-річні Аня та Оксана Бутенко — також проживають у передмісті. В їхній великій дружній родині зростають п'ятеро сестер, у кожної — свої захоплення й таланти. Мама, Олена Бутенко, організувала свою невеличку справу — шиє одяг на замовлення. При цьому вона встигає приділяти час вихованню та творчому розвитку дітей. Близнята вчаться в музичній школі, займаються вокалом. Зараз вони активно беруть участь у підготовці до Конкурсу та дисципліновано відвідують репетиції.

«Все можна встигнути, якщо в родині є взаєморозуміння та підтримка, — упевнена Олена Бутенко. — Дочки та чоловік завжди допомагають по господарству: головне, правильно спрямувати їх. Я не ідеальна супер-мама, буває, не вистачає на все часу. Але на Фестиваль ми обов'язково прийдемо всією сім'єю, щоб вболівати за наших конкурсанток».

Оголошення результатів Конкурсу відбудеться в фіналі Фестивалю, відразу після концерту групи «Анна-Марія». Солістки цього унікального музичного колективу — сестри-близнючки Анна та Марія Опанасюк, учасниці телепроектів «Шанс» і «Голос Країни». Спробувати свої сили та поборотися за призи, ставши учасниками Фестивалю, можна, подавши заявку та зареєструвавшись за посиланням  або в ТРЦ «Дафі» (вул. Героїв Праці, 9) із 10:00 до 22:00 на стійці адміністратора на 1-му поверсі.

comments powered by HyperComments