На Харківщині пасажирський потяг зіткнувся з товарними вагонами (Фото)

Середа, 12 вересня 2018, 11:38
Внаслідок події постраждали три пасажири та один працівник залізниці. Після надання медичної допомоги вони покинули медичний заклад.
На Харківщині пасажирський потяг зіткнувся з товарними вагонами (Фото)

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ НП у Харківській області. 

Аварія трапилася о 01.00 12 вересня на перегоні "Зачепилівка - Красноград". З вантажними вагонами зіткнувся приміський потяг "Дніпро - Красноград". У той час потяг перевозив 14 пасажирів, у вагонах також знаходилися 5 членів бригади. Три пасажири та один залізничник постражлали, але всі вони отримали медичну допомогу. 

На даний час рух транспорту на даній ділянці залізничного перегону перекритий, проводятся роботи щодо ліквідації наслідків вказаної аварії. На місці працюють працівники Красноградського відділу поліції.

  Як повідомив начальник Красноградського ВП Олексій Стрілець, інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України. Слідчі дії тривають.

Раніше ми повідомляли, що мешканцям віддалених від обласного центру районів Харківщині повернули зручні маршрути електричок. 

Це стало результатом домовленостей, досягнутих головою ХОДА Юлією Світличною з керівництвом «Укрзалізниці»

comments powered by HyperComments