Завдяки “Енергії світла” на Харківщині реалізують 140 проектів з освітлення вулиць

Середа, 12 вересня 2018, 12:25
Роботи в рамках проекту «Енергія світла» зараз проводять у 14 районах, 2 ОТГ та 1 місті області.
Завдяки “Енергії світла” на Харківщині реалізують 140 проектів з освітлення вулиць

Про це під час брифінгу 12 вересня повідомив заступник голови ХОДА Вадим Данієлян. Проект “Енергія світла” включає у себе такі напрямки, як освітлення доріг, пішохідних зон, вулиць, житлових районів та об’єктів соціального значення, освітлення паркових майданчиків та зон відпочинку. За рахунок місцевих та обласних коштів у 2018 році заплановано реалізувати 140 проектів. 

Вже йдуть до свого завершення роботи в Дергачівському районі. Там вже відновили вуличне освітлення в селищі Великі Проходи, Малі Проходи та місті Дергачі. Також завершені роботи по Коломацькому району. Відновлене вуличне освітлення відновлено в смт Коломак та селищі Шелестово. На завершальному етапі реалізація проекту у Балаклійському районі.  

Як розповів Вадим Данієлян, у межах проекту на Харківщині планують відновити вуличне освітлення на 312 вулицях та встановити близько 8 тисяч світильників. За його словами, за останні 25 років виросло ціле покоління молодих людей, які не бачили нормального освітлення. І у зв’язку с цим буде розпочатий збір інформації з районів області для реалізації проекту у 2019 році. 

comments powered by HyperComments