В Харкові відбудеться інтеграційний фестиваль «ВзаємоДія»

П'ятниця, 14 вересня 2018, 10:11
Захід відбудеться 16 вересня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
В Харкові відбудеться інтеграційний фестиваль «ВзаємоДія»

Фестиваль має показати, як в Харкові люди з інвалідністю живуть цікавим і активним життям, домагаються успіхів у творчості, професії і спорті. Він має стати платформою для знайомства і спілкування, а також подарувати особливу атмосферу, завдяки якій люди будуть дивитися на світ іншими очима. 

Стартує захід о 10:00 з інклюзивних змагань з волейболу, петанку, нардів. В цей же час в Майстерні інклюзії студенти, волонтери та всі охочі зможуть познайомитися з мовою жестів і взяти участь у змаганнях на інвалідних візках. 

З 11:00 до 15:00 на центральній алеї парку пройде фотовиставка «Епізоди», присвячена життю людей з інвалідністю. А о 11:30 на дитячому майданчику діятиме інклюзивна ігрова, де діти матимуть змогу навчитися робити картинки за допомогою техніки граттажа, спілкуватися з собаками за методикою каністерапії,  вивчити правила дорожнього руху.  

Крім того, в рамках фестивалю всі бажаючі зможуть отримати консультації з працевлаштування та взяти участь у дискусійному клубі «Гендер: рівність можливостей». Завершиться фестиваль концертом. О 15:30 на головній сцені парку Горького талановиті артисти представлять для гостей парку цікаву програму: пісні, танці, сценки, жестові пісні та багато іншого. 

comments powered by HyperComments