Будемо продовжувати зміцнювати та ремонтувати школи, дитячі садочки, житлово-комунальну сферу — Світлична

Неділя, 16 вересня 2018, 14:23
Про подальші плани стосовно розвитку Валківського району голова ХОДА розповіла під час своєї робочої поїздки.
Будемо продовжувати зміцнювати та ремонтувати школи, дитячі садочки, житлово-комунальну сферу — Світлична

Про подальші плани стосовно розвитку Валківського району голова ХОДА розповіла під час своєї робочої поїздки.  

Зокрема,  Юлія Світлична привітала мешканців з 95-ю річницею Валківського району під час урочистого заходу, який пройшов на площі міста. За її словами, саме жителі Валок роблять історію міста гарною та славною. Завдяки їх зусиллям Валківщина є одним з найбільш міцних районів Харківської області.  

Зокрема, того ня було передане нове обладнання місцевому інклюзивно-ресурсному центру та мамограф – районній лікарні. За словами голови ХОДА, розвиток Валківського триватиме.  

“Будемо продовжувати зміцнювати та ремонтувати школи, дитячі садочки, житлово-комунальну сферу, водогони, дороги тощо, — наголосила вона.  

За словами Світличної, шість населених пунктів вже у поточному році можуть очікувати на реалізацію проекту “Енергія світла”. А в майбутньому 2019 році регіон також буде укріплюватися.  За словами голови Валківської РДА Віктора Войтенка, наступний рік район отримає рекордні інвестиції. Загалом, туди буде направлено 52 мільйона гривень — як з державного, так і обласного бюджетів.  

Про відзначення річниці Світлична написала на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”: “У Валках свято! День міста та 95-та річниця району! Привітала людей, побажала миру та розвитку. Ціную щирі зустрічі і дякую за взаємність. Нове медичне обладнання у центральну лікарню - до свята”.

 

comments powered by HyperComments