У Харкові відбудеться енергетичний бізнес-форум

Середа, 19 вересня 2018, 14:23
Енергетичний форум «Build & Energy. Kharkiv Expo 2018» пройде завтра, 20 вересня, в Харкові.
У Харкові відбудеться енергетичний бізнес-форум

Форум має на меті стимулювати розвиток проектів зеленої енергетики та енергоефективності в Харківській області. Крім того, представники малого та середнього бізнесу, органи влади і місцевого самоврядування побачать презентації успішних кейсів з реалізації проектів в галузі енергоефективності та зеленої енергетики, залучення національного і міжнародного фінансування, пошук зарубіжних партнерів для реалізації спільних проектів.

У форумі візьмуть участь представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, профільних комітетів Верховної Ради України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, міжнародних проектів і фінансових установ, представники малого та середнього бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Крім того, учасників форуму очікують практичні семінари від представників компаній-виробників обладнання.

Зареєструватися для участі в форумі можна за посиланням.

Місце проведення: Харківський палац спорту (пр. Петра Григоренка, 2).

Організатори форуму – Центр підтримки бізнесу в м. Харкові в партнерстві з Харківською торгово-промисловою палатою, Інститутом сталого розвитку, Харківським енергетичним кластером, Управлінням інвестиційних та іміджевих проектів Харківської міської ради та ін.

comments powered by HyperComments