На Харківщині у цьому році буде відремонтовано більше 200 км доріг

П'ятниця, 21 вересня 2018, 16:42
Про це заявив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.
На Харківщині у цьому році буде відремонтовано більше 200 км доріг

За його словами, 2016 рік став початком активної ремонтної роботи на дорогах Харківщини. Тоді відновили тільки 64 км доріг з 9600 км, які перебували  в нас на балансі. А в поточному році заплановано відремонтувати 250 км по державних доріг та близько 60 місцевих.

Крім того, вже були завершені роботи на дорозі до Куп'янська. Як розповів Пляка, на дорозі Чугуїв – Мілове до Куп’янська облаштували70 км дорожнього покриття. Роботи вже завершені. Роботи ведуться на трасі Київ - Харків – Довжанський. Тут ще потрібно облаштувати 4,7 км нового покриття в районі села Закомельське. Паралельно проходять підготовчі роботи по посиленню основи в районі Кам’янки Ізюмського району. На вихідних завершаться роботи на дорозі Харків - Зміїв – Балаклія – Горохуватка.

Вже були завершені роботи 14 км дороги Мерефа – Лозова – Павлоград, а також  на дорогах Старий Мерчик – Краснокутськ, Старовірівка – Кегичівка, в місті Мерефа. Триває ремонт по напрямку у Балаклійському районі на дорозі Шевченково – Балаклія – Первомайський – Кегичівка.

Також у області відновлюють 3 штучні споруди: завершено роботи на мосту через ріку Куп’єваха на дорозі Харків – Охтирка, на 70 % готовий шляхопровід біля села Кислівка в Куп’янському районі та на 80% - місток у селі Коробочкине Чугуївського району.

comments powered by HyperComments