У Харкові відбудеться міжнародний юридичний форум

П'ятниця, 21 вересня 2018, 18:00
Відкриття II-го Харківського міжнародного юридичного форуму відбудеться 25 вересня в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.
У Харкові відбудеться міжнародний юридичний форум

У заході візьмуть участь перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку Степан Кубів, голова Верховного суду Валентина Данішевська, голова Конституційного суду Станіслав Шевчук, міністр освіти і науки Лілія Гриневич, а також представники місцевих органів влади.

Центральною темою форуму стане розвиток права в умовах цифрової економіки. До панельних дискусій долучаться відомі дослідники і практики з 20 країн, в тому числі США, Німеччини, Італії, Швейцарії, Литви, Естонії, Польщі, судді Конституційного суду України і Верховного суду, співробітники представництва ЄС, місій ОБСЄ і ОСЕР, інших організацій. Також того дня пройдуть тренінги, присвячені актуальним питанням корпоративного права та права інтелектуальної власності, серія майстер-класів з прав людини та гендерної рівності, зустрічі з представниками уряду, органів юстиції та прокуратури.

Головні локації заходу - Науково-бібліотечний комплекс і центральний корпус НЮУ ім. Ярослава Мудрого. Завершиться форум 28 вересня.

Більш докладну інформацію про форум можна дізнатися тут

Організатори форуму - Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство освіти і науки, Міністерство юстиції, Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого і Національна академія правових наук.

comments powered by HyperComments