За невеликий проміжок часу в Пісочині зроблено дуже багато — Світлична

Субота, 22 вересня 2018, 20:43
За словами голови ХОДА, в місті було збудовано нову сучасну школу, спортивний комплекс, там розпочалася реконструкція будинку культури.
За невеликий проміжок часу в Пісочині зроблено дуже багато — Світлична

Про це сьогодні, 22 вересня, Юлія Світлична розповіла під час відзначення 354-ї річниці міста Пісочин. Вона в межах своєї робочої поїздки взяла участь в святкових заходах, які проходили поблизу пісочинського будинку культури. 

“За невеликий проміжок часу в Пісочині зроблено дуже багато: збудовано нову сучасну школу, спортивний комплекс, розпочалася реконструкція будинку культури, — розповіла голова ХОДА, — сьогодні ми заклали “перший камінь” будівництва нової початкової школи та дитячого садка. Але на цьому все тільки починається. Коли ми всі об’єднуємо зусилля, отримуємо результат”. 

За словами Світличної, Пісочинська ОТГ відрізняється своєю енергійністю та здатністю надихати інших. Вона висловила свою впевненість в майбутньому громади, а також пообіцяла їй підтримку. Зокрема, голова ХОДА згодом написала на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”, що в Пісочині триває будівництво різних об’єктів.  

“Після збудованої минулого року школи “Мобіль” та спортивного комплексу розпочинаємо будівництво дитячого садка і початкової школи, — розповіла губернаторка, — буде найсучасніший комплекс”. 

За її словами, початкова школа на 240 місць отримає триповерхову будівлю, а дитячий садок на 95 місць — двоповерхову. Крім того, там будуть забезпечені всі умови для інклюзії, а меблі і техніка будуть відповідати всім світовим стандартам. Перші роботи вже стартували.  

Крім того, Світлична здійснила візит до Пісочинського колегіуму. Там пройшов святковий флешмоб за участі 1000 школярів. Вони, тримаючи жовті та блакитні таблички, вишикувалися у слово “Пісочин”. Після хореографічного номеру усі підняли таблички до гори, утворюючи прапор України.  

comments powered by HyperComments