На Харківщині проходять масштабні ремонтні роботи

Понеділок, 24 вересня 2018, 12:30
Мова йде про ремонт доріг місцевого значення на території регіону 
На Харківщині проходять масштабні ремонтні роботи

Про це розповів директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко. За його словами, вже були завершені роботи на 67 об’єктах з 80 запланованих. Тривають роботи на дорозі Нова Водолага  - Старовірівка в Нововодолазькому районі, Близнюки – Верхня Самара в Близнюківському. Бригади дорожників  працюють на під’їздах до села Майдани Валківського району, села Єфремівка та на дорозі Паризьке – Максимівка Первомайського району. Ремонтують дорожне покриття в Коломацькому районі на трасі Водяне – Резуненкове. 

За словами Турченко, всі роботи проходять відповідно до графіку. Стосовно експлуатаційного утримання -  в районах області на дорогах щоденно працює 32 – 37 бригад. Це ділянки, які співпадають із під’їздами до шкіл, амбулаторій, дитячих садків. 

Нагадаємо, що наступного року в на дороги Харківщини виділятимуть більше коштів. Про це розповів директор ДП “Дороги Харківщини” Ігор Турченко. За його словами, в 2019 році на ремонт доріг мають спрямувати більше мільярда гривень. Заплановано, що на ремонт доріг місцевого значення буде надано субвенцію з державного бюджету в розмірі  960 мільйонів гривень. Крім того, на відповідні цілі мають надходити кошти від ренти на добичу газу в регіоні. 

comments powered by HyperComments