У Харкові внаслідок пожежі загинула людина

Вівторок, 25 вересня 2018, 12:26
В приватному будинку Московського району пожежні врятували людину, проте одна особа загинула.
У Харкові внаслідок пожежі загинула людина

Сьогодні, 25 вересня о 04:37 надійшла інформація про загоряння у приватному житловому будинку Московського району Харкова. Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, пожежа почалася з прибудови будинку. Вогонь помітив 69-річний господар і спробував загасити полум’я самотужки, але через захаращеність будинку його спроба була невдалою. Згодом вогонь перекинувся на коридор та горище.  

Коли рятувальники прибули за вказаною адресою, загальна площа загоряння склала 100 кв.м. Горів дах, прибудова та коридор, де пожежні виявили господаря. Чоловік отримав тяжкі опіки, але все ще намагався загасити вогонь. Рятувальники негайно евакуювали постраждалого та передали лікарям швидкої. Наразі він перебуває в опіковому центрі Харкова. 

В одній з кімнат рятувальники виявили тіло загиблої жінки, 1951 року народження. Приміщення було повністю задимленим. О 05:17 пожежа була локалізована, а о 07:52 – остаточно ліквідована. За попередніми даними причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі. 

Нагадаємо, що минулого тижня на Харківщині четверо людей загинули внаслідок загоряння. Загалом,  рятувальники 191 раз виїжджали заради ліквідації пожеж та загорянь. Одна була травмована. Пожежні змогли врятувати трьох осіб з небезпечних зон та евакуювати ще двох. Шестеро людей загинуло на місці надзвичайних подій.

comments powered by HyperComments