530 тис. грн було виділено для ремонту доріг за підтримки та сприяння Світличної — Геращенко

Четвер, 27 вересня 2018, 12:48
За словами голова селищної ради с. Введенка, роботи велися і на тих дорогах, які не знали ремонту вже багато років.
530 тис. грн було виділено для ремонту доріг за підтримки та сприяння Світличної — Геращенко

Про це написала голова селищної ради села Введенка та волонтерка Анна Геращенко на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”. За її словами, вже розпочався ремонт на трьох ділянках комунальних вулиць в села Тернова та смт. Введенка. Роботи проводяться з кошти обласного бюджету.  

“530 тис.грн було виділено для ремонту доріг комунальної власності нашої громади в цьому році за підтримки та сприяння ХОДА на чолі із Юлією Світличною, — зазначила Геращенко, — за сприяння Юлії Олександрівні влітку було відремонтована більша частина "напрямку", адже дороги там не було вже багато років, по вул. Харківська, в Зеленому Колодязі. Зрозуміло, що ремонту потребує значна частина дороги загального користування, але...”. 

За її спостереженнями, проїзд легковим автомобілем від с. Зелений Колодязь до Харкова скоротився від 30 хвилин до 15 хвилин. Нехай дорога і сьогодні має проблемні ділянки, але з минулим станом, коли вона була зруйнованою, порівняти складно. За словами Геращенко, це тільки початок. При чому, це стосується всіх рад, які на початку 2018 року подали запити на фінансування ремонту доріг. 

У поточному році мають бути відремонтовані ділянки на вулиці Зеленій, через яку проходить 100% транспорту з Харкова, на вулиці Короленка, якою дістаються мешканці до с. Зауддя, та на вулиці Молодіжна в смт. Введенка. 

Також Геращенко додала, що вулиця Центральна в с. Тернова знаходиться на обласному балансі. Найближчим часом очікується ремонт найпроблемніших ділянок на суму 300 тисяч гривень.  

“За три роки неможливо вирішити питання абсолютно всіх доріг, — підкреслила Анна Геращенко, — зношеність дорожнього покриття та його варварське використання (як перевантаженими фурами, так іноді і самими людьми, що створюють земельні вали, або засипають канави та порушують водовідведення) дають свої плоди. Але є надія, що найгостріша соціальна потреба громади буде вирішена впродовж 2 років”.

comments powered by HyperComments