Стало відомо, хто з мешканців Харківщини переміг на шаховому турнірі

Четвер, 27 вересня 2018, 15:01
Вже було визначено переможців шахового турніру на Кубок голови ХОДА.
Стало відомо, хто з мешканців Харківщини переміг на шаховому турнірі

Перше місце дісталося міжнародному гросмейстеру, олімпійському чемпіону, чемпіону Європи Олександру Моісеєнку. На другому опинився міжнародний гросмейстер, срібний призер Всесвітніх інтелектуальних ігор, чемпіон України Валерій Авескулов. А на третьому опинився міжнародний гросмейстер, переможець та призер багатьох міжнародних турнірів Олександр Голощапов. 

У номінації “Кращий серед ветеранів від 50 до 65 років” переміг міжнародний гросмейстер, чемпіон України (1985, 1988 рр.), переможець та призер багатьох міжнародних турнірів Валерій Невєров. Майстрам спорту міжнародного класу з шахів В'ячеслу Борисенку та Володимиру Михайліченку дісталось четверте та п’яте  місце на турнірі. 

Участь у змаганнях взяли близько 120 професійних шахістів, у тому числі гросмейстери, переможці шахових олімпіад, чемпіони Європи та світу. 

Нагадаємо, що вчора в Харкові відбувся шаховий турнір на Кубок голови ХОДА. До змагань долучилося близько 120 професійних шахістів. Зокрема, серед них є і гросмейстери та переможці шахових олімпіад, чемпіони Європи та світу. Сам захід приурочений до річниці визволення Харківської області в роки Другої світової війни від нацистських загарбників.

comments powered by HyperComments