В Харківській області відремонтували 200 км доріг державного значення

Четвер, 27 вересня 2018, 18:13
Про це розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.
В Харківській області відремонтували 200 км доріг державного значення

За його словами, вже завершуються роботи на дорогах державного значення. у поточному році було заплановано відновити 210 км доріг. З 14 об’єктів поточного середнього ремонту повністю завершені роботи на п’яти об’єктах. На інших вони були завершені на 78% - 95%. Пляка розповів, що вже відновили міст через річку Куп’єваха у Богодухівському районі. Завершуються роботи на шляхопроводі через залізницю біля села Кислівка Куп’янського району. На 50% виконані роботи на споруді в селі Коробочкине Чугуївського району.  

Вже прийшли до свого завершення роботи на дорозі Харків - Охтирка. На завершальному етапі находяться роботи з нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, автопавільйонів. На дорозі Київ - Харків - Довжанський (напрямок на Ізюм) залишилося влаштувати 1,5 км вирівнювального шару. А на дорозі Чугуїв - Мілове повністю відновлено покриття на ділянці від траси Київ - Харків - Довжанський до м. Куп’янську, включаючи 1,2 км цим населеним пунктом.  

Завершився ремонт 14,3 км по дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград. Верхні шари дороги облаштовують у Первомайському районі. Очікуються додаткові кошти від перевиконання митних зборів. Повністю завершені заплановані на цей рік обсяги робіт на дорогах: Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка, Старий Мерчик - Краснокутськ, Зачепилівка - Андріївка - Кегичівка  (у Кегичівському та Нововодолазькому районах). 

Підготовчі роботи виконані на дорозі Дергачі - Козача Лопань. Дорожники планують найближчим часом взятися до проведення основних ремонтних робіт.

comments powered by HyperComments