Ого, вони однакові!: як у Харкові пройшов Фестиваль близнюків (фото)

Понеділок, 1 жовтня 2018, 18:10
29 вересня, попри несприятливу погоду, в Харкові відбувся Фестиваль близнюків Dafi Twins Day.
Ого, вони однакові!: як у Харкові пройшов Фестиваль близнюків (фото)

У той день дощ не завадив взяти участь у Фестивалі майже 80 парам близнюків і чотирьом трійнятам. Відкривав святкову програму Парад близнюків в супроводі духового оркестру. Одним з ключових моментів свята став «Конкурс подвійних талантів», під час якого учасники Dafi Twins Day виступили зі своїми оригінальними різножанровими номерами.

Переможницями конкурсу стали 19-річні сестри Полонські. Вони представили публіці театралізований етюд за мотивами відомого твору «Аліса в Країні чудес». На завершення вечора відбувся концерт хедлайнерів Фестивалю - унікального музичного дуету «Анна-Марія», солістки якого - теж сестри-близнючки.

Наймолодшими близнюками, які брали участь в святі, стали Богдан і Кирило Герасимова - 1 рік і 10 міс, а найстаршими - 75-річні Тетяна і Наталя Тверські. Весела колона близнюків, двійнят і трійнят в супроводі духового оркестру пройшлися Парадом, який радісно вітали гості та випадкові глядачі Фестивалю. Парад завершився у головної сцени, на якій відбувся «Конкурс подвійних талантів» і концерт відомого музичного дуету «Анна-Марія».

Одним з головних подій Dafi Twins Day-2018 став «Конкурс подвійних талантів». У ньому взяли участь 11 пар близнюків і одна трійня. Учасники показали глядачам справжнє шоу з оригінальними  різноплановими номерами, серед яких були: вокал, хореографія, спортивні та театральні етюди, дуети на саксофонах, гітарах і віолончелях.

comments powered by HyperComments