Молоді, амбітні та досвідчені люди будуть розбудовувати Україну – Світлична

Вівторок, 2 жовтня 2018, 14:17
На цьому голова ХОДА наголосила під час зустрічі зі студентами Української академії лідерства.
Молоді, амбітні та досвідчені люди будуть розбудовувати Україну – Світлична

Сьогодні, 2 жовтня, голова ХОДА Юлія Світлична завітала до харківського осередку Української академії лідерства, де мала нагоду поговорити зі студентами з різних регіонів України. Вона, зокрема, наголосила, що академія лідерства є гарною можливістю, завдяки якій креативні, молоді, амбіційні, енергійні можуть заявити про себе, набратися досвіду, реалізувати власний проект, долучитися до проектів, які реалізують органи державної влади або місцевого самоврядування.

«Адже молоді, амбітні та досвідчені люди потрібні нашій державі, – розповіла Юлія Світлична, – саме такі лідери будуть розбудовувати Україну. І ми, як і всі, хто любить свою державу, зацікавлені в тому, щоб саме такі люди приходили на державну службу».

Студенти задали низку питань голові ХОДА, у тому числі щодо безпеки Харківщини, розвитку неформальної освіти, співробітництва з академією та подальшого розвитку регіону. За словами Світличної, Харківська область має стратегію розвитку до 2020 року. Проте підкреслила, що важливо дивитися вперед та проводити стратегічне планування.

«Ми бачимо Харківщину в 2030 році безпечною, розвинутою та європейською. – зазначила губернаторка, – і досягнення цієї мети залежить від вас, у тому числі. Адже до 2030 року потрібно буде повністю оновити систему державного управління, підходи державного управління та погляди на життя – щоб люди усвідомлювали, що саме вони є джерелом влади. Сподіваюся, що кожен громадянин до цього періоду часу зрозуміє, що саме він є складовою розбудови своєї держави.

За її словами, УАЛ і надалі може розраховувати на підтримку ХОДА. Світлична додала, що обласна влада підтримує курс саморозвитку, самовдосконалення та набуття нових професійних якостей. Вона також додала, що ХОДА готова до того, щоб молоде покоління йшо до місцевої виконавчої влади.

Нагадаємо, що відновлена дорога на Суми, Харків-Охтирка, вже працює на повну потужність. Кожної доби там проїжджає більше 20 тисяч авто. Як зазначила голова ХОДА, до ремонту дорога була в занедбаному стані, а деякі її ділянки були повністю зруйнованими. 

comments powered by HyperComments