Для харківських студентів відбувся «День кар'єри ЄС»

Вівторок, 2 жовтня 2018, 16:30
Нещодавно в Харківському національному економічному університеті відбувся «День кар'єри ЄС».
Для харківських студентів відбувся «День кар'єри ЄС»

Захід відбувся за ініціативи посла, Голови Представництва Європейського Союзу в Україні Хюга Мінгареллі. Як передає прес-служба ХОДА, він викликав інтерес як у місцевих роботодавців, так і представників європейських й міжнародних компаній і проектів. У межах «Дня кар'єри ЄС» представники компаній спілкувалися зі студентами та шукали фахівців. А студенти в свою чергу мали нагоду записатися на стажування чи співбесіду до цих компаній.

За словами організаторів, цілий проект реалізовувався в різних містах Украйни. А його фінальний етап перепав саме на Харківщину. В межах заходу відбулася виставка можливостей, в якій взяли участь представники бізнесу, підприємств, організацій, міжнародних організацій, програм і фондів. Там були презентовані відкриті вакансії для працевлаштування молоді в європейських компаніях, програми продовження навчання і стажування за кордоном, а також курси вивчення європейських мов.

«День кар'єри ЄС» має на меті сприяння швидкому професійному розвитку молодих людей. Це має сформувати у них європейські цінності і стандарти життя. Крім того, це сприятиме подальшому вступу України до європейської спільноти.

comments powered by HyperComments