У Харкові чверть віку намагаються урізноманітнити дозвілля в одному районі

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 10:35
З цієї причини у районному палаці культури влаштували «ватний фестиваль», на вогник якого завітала чиновниця Харківської міськради.
У Харкові чверть віку намагаються урізноманітнити дозвілля в одному районі

Урочистості з нагоди 25-річчя Територіального центру надання соціальних послуг Київського району Харькова пройшли у Центрі культури одноіменного району в палаці культури, що на вулиці Скрипника, 7.

Варто зауважити: терцентр Київського району відкритий 5 жовтня 1993 року. Наразі в установі обслуговується понад 3 тисячі людей. На базі терцентру працює Клуб активного довголіття «Які наші роки».

В до нестями захоплюючому святковому заході взяла участь заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. При найближчому розгляданні були помічені також представники райдміністрації, депутати, члени профспілкової організації та, власне, декою мірою, співробітники центра-ювіляра.

В обов'язковому протокольному вітанні пані Світлана (Горбунова-Рубан) дозволила собі зазначити, що за чверть століття свого існування терцентр став надійним помічником для сотень людей похилого віку.

«Мені хочеться висловити щиру повагу співробітникам терцентру і всім, хто має до нього відношення. Щодня ви даруєте людям частинку своєї душі, зігріваєте теплом, турботою і любов'ю тих, хто особливо цього потребує. На вас лежить колосальна відповідальність, адже результат вашої праці є наочною оцінкою не тільки роботи міської влади, але і ставлення до людей в суспільстві. Тут знаходять надію, радість, бажання спілкуватися і творити!» – промовила віце-мер Харкова.

Директор терцентру Петро Коротько виступив з промовою, мовляв, з моменту створення установи була виконана колосальна робота, і наразі його співробітники успішно впроваджують нові послуги, намагаючись урізноманітнити дозвілля відвідувачів.

«У терцентрі діє підрозділ з обслуговування вдома, відділення адресної грошової допомоги, відділення видачі натуральної допомоги, а з 2017 року введена послуга паліативного догляду та багато іншого. Величезною популярністю користується послуга «Університет третього віку», завдяки якій наші підопічні опановують комп'ютерну грамотність, вивчають іноземні мови, – розповів Петро Коротько, не забувши особливо зауважити: – Безумовно, всі ці досягнення були б неможливі без підтримки керівництва міста!»

У ході «фестиваля» кращих працівників центру нагородили Почесними грамотами Харківської міськради. І все. А в якості подарунка для гостей відскипалися виступами відомих у вузькому колі творчих колективів.

comments powered by HyperComments