В Харкові згоріла господарча будівля 

Вівторок, 9 жовтня 2018, 14:33
Пожежні ліквідували пожежу в господарчій будівлі Київського району 
В Харкові згоріла господарча будівля 

Сьогодні, 9 жовтня о 11:19 надійшла інформація про загоряння, яке сталося в Харкові на вулиці  Маршала Бажанова. Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, через три на вказане місце одразу ж прибули вогнеборці. Полум’я охопило господарчу будівлю, якою на даний момент ніхто не користувався.  

Площа загоряння склала близько 20 кв.м. О 11:32 пожежу було локалізовано, а о 12:02 - остаточно ліквідовано. Триває вияснення причин загоряння.  

Ще одна пожежа сталася в Індустріальному районі Харкова. Вчора, 8 жовтня, о 12:50 надійшла інформація про загоряння, яке сталося у під’їзді житлової п'ятиповерхового будинку на вулиці Франтішека Крала.  

На місце одразу ж прибули рятувальники. Вони вияснили, що загорілися вхідні дерев’яні двері. Загальна площа загоряння склала 15 кв.м. Жителька будинку 1946 року народження спробувала ліквідувати загоряння самотужки. Вона отримала опіки та була згодом доставлена до лікарні.  

О 13:07 пожежа була локалізована, а о 13:53 - остаточно ліквідована. За попередніми даними, причиною її виникнення стало необережне поводження з вогнем.

comments powered by HyperComments