Ремонт нової зали Харківської філармонії йде до свого завершення — Світлична 

Середа, 10 жовтня 2018, 10:13
За словами голови ХОДА, на початку наступного року має відбутися перший концерт в оновленій залі.
Ремонт нової зали Харківської філармонії йде до свого завершення — Світлична 

Про відкриття нової зали Харківської філармонії Юлія Світлична написала на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”: “Будуємо. Обласна філармонія. Темпи максимальні. Все йде за графіком. Вже скоро”. 

За словами губернаторки, на початку наступного року в оновленій залі має відбутися перший концерт. Раніше в прес-службі ХОДА повідомлялося, що у філармонії вже були остаточно завершені роботи по реконструкції фасаду касової зали. Будівельники розповідали, що робота йде за графіком, а всі фінансові потреби були повністю задоволені. Також повідомлялося, що роботи всередині касової зали філармонії завершені на 90%. 

Як розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков, там також мають завершитися роботи в залі фойє, яку зараз прикрашають ліпниною. Буде обладнаний новій вхід до філармонії, там абсолютно новий інтер'єр з 3D-панелями та сходами. Під час ремонту застосовувались сучасні матеріали.  

Він зазначив, що роботи в філармонії йдуть за графіком. Активна фаза будівництва, завдяки надходженню фінансування з бюджету області, почалася ще на початку року, а кошти ДФРР надійшли в червні. 

comments powered by HyperComments