Харківський чиновник, якого звинувачують в роботі на ФСБ, відсторонений від посади

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 15:17
Максима Мусєєва тимчасово відсторонили від займаної ним посади голови райадміністрації
Харківський чиновник, якого звинувачують в роботі на ФСБ, відсторонений від посади

Максим Мусєєв був відсторонений від виконання повноважень глави Адміністрації Холодногірського району на час проведення слідчих дій, повідомили в прес-служби харківської міськради. Відповідне розпорядження підписано на підставі ст. 46 КЗпП України, повідомлення про підозру Мусєєву у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 111 КК України. 

На час відсторонення Мусєєва обов'язки голови Адміністрації Холодногірського району буде виконувати заступник голови райадміністрації з соціальних і гуманітарних питань Олена Гунбіна. 

Нагадаємо, що СБУ України був викритий Максим Мусєєв,  голова однієї з районних державних адміністрацій Харківської області. Він, коли у 2015 році перебував в окупованому Росією Криму, був завербований ФСБ. Також було вияснено, що Мусєєв  зустрічався із кураторами як в Росії, так й в інших державах. За ініціативою чиновника у Харкові була створена альтернативна організація ветеранів АТО, які замість допомоги ветеранам займалася здирництвом і збором інформації, яка носить військовий та мобілізаційний характер.  

 

comments powered by HyperComments