Деякі харківські трамваї ходитимуть за іншим маршрутом

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 17:40
Після вихідних трамваї №27 і 28 мають змінити свій маршрут.
Деякі харківські трамваї ходитимуть за іншим маршрутом

Трамвайний рух по вулиці Шевченка і вулиці Віринській, на ділянці від вулиці Академіка Павлова до Журавлівського гідропарку, буде заборонено з 10:00 до 15:00 16, 17, 18, 19 і 20 жовтня. Як передає Департамент інфраструктури, там буде проходити реконструкція контактної мережі по вул. Шевченка. 

На даний відрізок часу трамваї №27 і 28 курсуватимуть таким чином: Новожанове - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Журавлівський гідропарк; 

у зворотному напрямку: Журавлівський гідропарк - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - Новожанове. 

Крім того, транспортний рух по вулиці Валентинівській, на перехресті з проспекту Тракторобудівників при русі у бік вулиці Гвардійців Широнінців, з 22:00 15 жовтня буде заборонено. Як передає Департамент інфраструктури, там проходитиме реконструкція трамвайної переїзду на цьому перехресті. Рух відновиться після завершення робіт. 

Об’їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях. 

Також з 22:00 15 жовтня до 25 жовтня буде заборонено рух тролейбусів по вул. Валентинівській, на ділянці від вул. Гвардійців Широнінців до розворотного кола «Східна Салтівка», а також рух трамваїв по пр. Тракторобудівників, на ділянці від розворотного кола «Салтівського» до Салтівського шосе.

comments powered by HyperComments