Ремонт дороги Харків – Липці – Борисівка здійснюють на зекономленому

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 20:22
Як так сталося – замість директора пояснював його заступник.
Ремонт дороги Харків – Липці – Борисівка здійснюють на зекономленому

У Харківській області на дорогах місцевого значення завершують заплановані на 2018 рік роботи. Із загального переліку об’єктів, які було заплановано відремонтувати у цьому році, роботи на 77 вже завершені.

12 жовтня на черговому щоп'ятничному обов'язковому звітуванні перед харківськими журналістами про це розповів перший заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Ігор Литвинець.

«На цей час проводяться роботи з поточного ремонту на дорозі Великий Бурлук – Обухівка – Дворічна. Там триває влаштування шару основ з щебенево-піщаної суміші. Роботи з влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші розпочнуться з наступного тижня», – розповів Сергій Литвинець.

Під час проведення процедури закупівель через систему PROZORO було зекономлено кошти, які скеровано на поточний ремонт автомобільної дороги Харків – Липці – Борисівка. Ігор Литвинець запевняє, що 13 жовтня розпочнуться роботи з холодного фрезерування.

«Коштом експлуатаційного утримання щоденно виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах місцевого значення. Основні напрямки виконання робіт попередньо узгоджені з головами РДА та ОТГ. Значна увага приділяється маршрутам шкільних та рейсових автобусів», – розповів Ігор Литвинець.

Він також повідомив, що значна увага приділяється формуванню переліку доріг, на яких будуть проведені ремонтні роботи у 2019 році.

comments powered by HyperComments