У Золочеві завершують ремонт музичної школи

Вівторок, 16 жовтня 2018, 15:37
Ремонт у музичній школі розпочався в листопаді минулого року. За цей час проведені демонтажні роботи та укріплені стіни 170-річного будинку.
У Золочеві завершують ремонт музичної школи

Зі станом реконструкції об’єкта ознайомився заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки на Золочівщину.

«Проводилася реконструкція даху, адже на другому поверсі будується банева стеля – тут буде актова зала. Зараз проводяться фасадні роботи та укріплення фундаменту», - повідомила директор Золочівської дитячої музичної школи Наталя Кучеренко.

Також вона зазначила, що батьки дітей чекають на завершення реконструкції школи, адже зараз учні навчаються в приміщеннях шкіл та РБК. За її словами, для облаштування актової зали додатково потрібно ще 1,5 млн грн.

«До проекту не увійшло облаштування та обладнання актової зали: необхідно придбати звуко- і світлотехніку, крісла, механіку сцени тощо», - повідомила Наталя Кучеренко.

Євгеній Шахненко відзначив, що реконструкція цього об’єкту знаходиться на особистому контролі голови ХОДА Юлії Світличної та пообіцяв звернутися до неї з проханням сприяти виділенню коштів на необхідне обладнання.

 

comments powered by HyperComments