Світлична: На харківський авіаринок заходить компанія Ernest Airlines, що здійснюватиме рейси до Мілану та Риму

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 14:07
Остаточної домовленості щодо відкриття нових напрямків досягли під час зустрічі голова ХОДА Юлія Світлична та президент авіакомпанії Ernest Airlines Шаді Ель Таннір.
Світлична: На харківський авіаринок заходить компанія Ernest Airlines, що здійснюватиме рейси до Мілану та Риму

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

«Ще одна авіакомпанія заходить на харківський авіаринок. Сьогодні були досягнуті остаточні домовленості з генеральним президентом компанії Ernest Airlines щодо відкриття з березня наступного року двох напрямків авіарейсів з Харкова – до Мілана та Рима», - розповіла за результатами зустрічі Юлія Світлична.

Вона відзначила, що ще до кінця цього року харків’яни матимуть змогу напряму полетіти до Відня, Лондона, Гданська та Вроцлава (протягом місяця відповідні напрямки з Харківського аеропорту відкриває лоукост WizzAir).

Нагадаємо, що 28 жовтня відкриється ще два прямих напрямки з Харківського аеропорту до Польщі. Їх запускає лоукост-авіакомпанія Wizz Air.

Раніше ми писали, що Лоукостер Wizz Air оголосив про відкриття прямих рейсів з Харкова до столиці Великої Британії. Перельоти розпочнуться 13 листопада 2018 року та будуть здійснюватися 3 рази на тиждень.

Нагадаємо, нещодавно був відкритий новий авіарейс з Харкова до Любліна. Даний рейс дав можливість за півтори години дістатися до польського міста Любліна. Загалом, літак Харків-Люблін курсує по понеділках та четвергах кожної неділі. 

Також повідомлялося, що нещодавно грузинська авіакомпанія запустила регулярні рейси до Тбілісі та Батумі.

comments powered by HyperComments