До уваги водіїв: на виїзді з Харкова ремонтують дорогу

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 18:59
Ремонтні роботи ведуться, зокрема, на дорозі місцевого значення Харків – Липці – Борисівка, і уже знаходяться в стадії завершення.
До уваги водіїв: на виїзді з Харкова ремонтують дорогу

«Завершуються роботи з влаштування вирівнювального шару на дорозі Харків – Липці – Борисівка. Наступного тижня планується завершити роботи з улаштування верхнього покриття асфальтобетонної суміші. На дорозі Великий Бурлук – Григорівка – Обухівка (Великобурлуцький район) завершуються роботи з улаштування вирівнювального шару, цього тижня планується завершити вкладання поверхневого шару асфальтобетонної суміші», – зазначив перший заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Сергій Литвинець.

Він також повідомив, що коштом субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій вже завершено роботи на об’єкті у місті Вовчанськ - по вулиці Рубіжанське шосе, розпочнуться роботи в місті Чугуїв -  по вулиці Кочетовська, - де буде відновлена ділянка близько одного кілометра, в місті Лозова (на вулицях Кооперативна і Павлоградська роботи вже завершені, з наступного тижня будуть розпочаті роботи на вулиці Гвардійська).

Ямковий ремонт проводиться у Богодухівському, Дергачівському, Нововодолазькому та Балаклійському районах. Роботи йдуть згідно з графіком. За сприятливих погодних умов роботи планується завершити у першій половині листопада.

comments powered by HyperComments