У Харкові пройде Глобальний тиждень підприємництва

Середа, 31 жовтня 2018, 18:01
В рамках цієї події з 2 по 9 листопада пройде ряд заходів, присвячених підприємництву і розвитку МСБ (малого та середнього підприємництва).
У Харкові пройде Глобальний тиждень підприємництва

Глобальний тиждень підприємництва - це міжнародна ініціатива, всесвітнє захід. Сьогодні 140 країн-учасниць проводять глобальний тиждень підприємництва, в Харкові дана подія відбудеться вперше.

Ініціатором проведення Тижня виступила «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Відкриє Тиждень міні-конференція «Міжнародний бенчмаркінг: використання зарубіжного досвіду в розвитку МСБ». Хедлайнери - експерти Ізраїльського центру міжнародного співробітництва МАШАВ.

Протягом тижня експерти з різних сфер на майстер-класах, семінарах розкажуть про актуальні програми та практичні інструменти для розвитку міжнародного співробітництва; на «Управлінських поєдинках» всі бажаючі зможуть спробувати свої сили у веденні успішних переговорів; відбудеться майстер-клас в форматі відкритої бесіди і багато іншого.

«Ми постаралися сформувати Тиждень так, щоб можна було взяти участь в теоретичних семінарах, практичних тренінгах, майстер-класах, презентаціях можливостей для підприємців. І звичайно, ми хочемо, щоб підприємці налагодили нові контакти і обмінялися досвідом. Ми плануємо, що захід стане традиційним і буде проводитися щорічно», - розповів представник оргкомітету, президент «Асоціації приватних роботодавців» Олександр Чумак.

Вхід на всі заходи - вільний, за попередньою реєстрацією.

comments powered by HyperComments