Пройти, але не проїхати: які вулиці Харкова перекриють для транспорту

П'ятниця, 2 листопада 2018, 17:03
Найближчим часом на деяких вулицях міста зміниться транспортний рух.
Пройти, але не проїхати: які вулиці Харкова перекриють для транспорту

Транспортний рух по площі Свободи, на ділянці від перехрестя Сумська - вул. Свободи до Харківського національного університету ім. Каразіна, буде обмежено з 16:00 до 20:00 3 листопада. Як передає Департамент інфраструктури, у цей час там буде проходити урочиста церемонія відкриття V етапу чемпіонату України з автомобільного кросу і III, IV етапів чемпіонату України з кантрі-кросу.

На цей період рух транспорту буде здіснюватися по правій стороні площі, вздовж готелю «Харків».

Крім того, транспортний рух по провулку Рогатинському, на ділянці від проїзду Рогатинського до вулиці Клочківської, буде заборонено з 8:00 5 листопада до 21:00 14 листопада. Як передає Департамент інфраструктури, там проходитимуть роботи реконструкції вулиці Клочківської.

Закриту ділянку можна буде об‘їхати прилеглими вулицями: проїздом Рогатинському та вул. Клочківською.

Також рух транспорту по вулиці Шевченка, на ділянці від вулиці Матюшенка до вулиці Арктичної, буде заборонено з 14:00 до 20:00 3 листопада. До цього, з 8:00 до 14:00 3 листопада, буде обмежено рух транспорту по вулиці Мойсеївській, на ділянці від вулиці Шевченка до в'їзду на територію ТЦ «Рост».

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, там заплановані роботи з асфальтування проїжджої частини після реконструкції трамвайного переїзду на перехресті вул. Шевченка - вул. Матюшенка. Закриту ділянку можна буде об‘їхати прилеглими вулицями: вул. Арктичною, повз стоянки ТЦ «Рост», вул. Мойсеївською.

comments powered by HyperComments