На Харківщині під час пожежі загинула жінка

Субота, 17 листопада 2018, 11:46
Трагедія сталася у селі Базаліївка Чугуївського району в п'ятницю, 15 листопада.
На Харківщині під час пожежі загинула жінка

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області, о 20:58 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку по вулиці Щорса, 6.

На місце події негайно виїхало черговий караул 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Печенізького району на автоцистерні у складі 4-х рятувальників. Вогнеборці негайно стали до гасіння пожежі та одночасно проводили розвідку, під час якої виявили тіло жінки 1938 року народження.

О 01:15 відбулась локалізація вогню, а о 05:40 – його повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, минулого тижня на Харківщині шестеро людей загинуло внаслідок надзвичайних подій та пожеж. Харківські рятувальники здійснили  215 разів виїздів по сигналу «тривога». З них 79 – це ліквідація пожеж та загорянь, 30 – допомога населенню та аварії на дорогах, 31 – на ліквідацію застарілих боєприпасів, 16 – здійснення чергувань. Ще 59 перепали на інші випадки.

Внаслідок пожеж одна людина загинула, ще семеро отримали травми. Крім того, пожежні змогли врятувати чотирьох та евакуювати 29 осіб. Дев‘ять загорянь сталися в транспортних засобах. П‘ять будівель вдалося врятувати від руйнування.  Внаслідок надзвичайних подій п‘ятеро людей загинули, ще трьох вдалося врятувати.

h

 

comments powered by HyperComments