Світлична: Системна підтримка спорту є пріоритетом для керівництва Харківської області

Понеділок, 19 листопада 2018, 13:16
На Харківщині відбуваються фінальні бої чемпіонату України з боксу.
Світлична: Системна підтримка спорту є пріоритетом для керівництва Харківської області

Як повідомляє прес-служба ХОДА, спортивні змагання та нагородження переможців проходять у Палаці спорту «Локомотив». Під час завершальної частини чемпіонату спортсменів та вболівальників на Харківщині привітала керівник регіону Юлія Світлична.

«Найбільше національне свято боксу – чемпіонат України - відбувається на Харківщині.Ми всіх вітаємо! Комусь сьогодні посміхнеться вдача, а хтось трошки не дотягне. Але в боксі немає переможених, у боксі є неперевершені. Я бажаю вам, спортсмени, завжди залишатися неперевершеними та виконувати ті завдання, які перед вами ставлять ваші тренери», - сказала вона.

Губернатор наголосила, що системна підтримка спорту (як спорту високих досягнень, так і масового) є пріоритетом для керівництва області.

«Ми себе позиціювали та будемо позиціювати як спортивний регіон, спортивну столицю. І будемо підтримувати талановиту молодь, щоб вона сходила на найвищі щаблі наших національних та міжнародних змагань», - сказала голова ХОДА.

Нагадаємо, у 2017 році Харків прийняв матчі чемпіонату Європи з боксу – той турнір вперше проходив в Україні. За право проведення Чемпіонату Україна конкурувала з Росією і Турціе. Це досить потужні суперники, перемога над якими значить одне - українцям вдалося переконати оргкомітет в тім, що наша країна готова надати найкращі умови організації і проведення події. Харків виявився успішним для національної збірної – українські боксери стали чемпіонами Європи. 

Голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що до Харкова повертаються вагомі європейські світові події. Харків має сталі спортивні традиції, інфраструктуру і досвід, і на рівні регіону  чемпіонат по боксу буде проведено на високому рівні, у тому числі, рівні безпеки. 

А в травні 2018 року у Харкові пройшов триденний міжнародний боксерський турнір чотирьох команд. 28 квітня відбулося нагородження. У змаганнях, які пройшли у Палаці спорту «Локомотив», узяли участь 95 боксерів з України, Туркменістану, Узбекистану та Казахстану. У змаганнях, які пройшли у Палаці спорту «Локомотив», узяли участь 95 боксерів з України, Туркменістану, Узбекистану та Казахстану. Перемогу в турнірі здобула збірна України. 

comments powered by HyperComments