Світлична виступила з доповіддю на Партнерському форумі IDLO «Верховенство права в бурхливі часи»

Середа, 21 листопада 2018, 14:19
Харківщина має особливі стосунки з IDLO. Тому на Форумі, де приймають участь понад 50 країн з усього світу, маємо статус «special guest».
Світлична виступила з доповіддю на Партнерському форумі IDLO «Верховенство права в бурхливі часи»

Про це на своїй сторінці в соцсеті Фейсбук написала губернатор Харківщини Юлія Світлична.

«Рим. Форум Партнерства IDLO. З цією міжнародною організацією, яка має статус спостерігача при Генеральній Асамблеї ООН, Україну пов’язує важлива співпраця.
Prozorro, антикорупційне законодавство та створення Вищого антикорупційного суду, система прозорих електронних реєстрів, Центри адміністративних послуг - в усіх цих реформах є співучасть IDLO.

Харківщина має особливі стосунки з IDLO. Тому на Форумі, де приймають участь понад 50 країн з усього світу, маємо статус «special guest». Чіткий сигнал довіри, позитивної оцінки нашої співпраці та готовності до подальшої роботи», - написала вона.

Нагадаємо, на партнерському форумі «Верховенство права в бурхливі часи» представлені понад 50 країн світу. Україну на заході представляє голова Харківської ОДА Юлія Світлична. Під час запланованих сесій форуму розглянуть низку актуальних питань прав людини та верховенства закону. В тому числі обговорюватимуть питання розвитку правосуддя та заходи, що сприяють незалежності судової влади, боротьбі з корупцією та більш відкритому, прозорому й ефективному управлінню. 

comments powered by HyperComments