Харківська область розширить співпрацю з Італією – Світлична зустрілась з мером Риму

П'ятниця, 23 листопада 2018, 20:33
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, перебуваючи в Римі, зустрілася з мером Італійської столиці Вірджинією Раджі.
Харківська область розширить співпрацю з Італією – Світлична зустрілась з мером Риму

У ході зустрічі Юлія Світлична та Вірджинія Раджі обговорила перспективи розвитку міжрегіонального співробітництва, повідомляє прес-служба ХОДА.

Також очільник Харківщини та мер Риму розглянули можливості співробітництва в економічній та освітній сферах, сільському господарстві, сферах культури й туризму.

Юлія Світлична та Вірджинія Раджі домовилися про розробку та підготовку до подальшого підписання угоди про партнерство між Римом і Харківською областю. На завершення зустрічі губернатор Харківщини запросила мера Риму відвідати Харків.

Нагадаємо, Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні Давіде Ла Чечіліа вперше відвідав Харківщину у лютому цього року, проте під час зустрічі з керівником області Юлією Світличною відзначив, що добре знає про потенціал регіону. Юлія Світлична презентувала пану послу потенціал регіону, наголосивши на розгалуженій промисловості, експортному потенціалі та можливостях вищої школи області. Вона також відзначила, що активізації відносин між Харківщиною та Італією сприятиме відкриття прямих авіарейсів з Харкова до італійського Ріміні, яке заплановано цього року.

comments powered by HyperComments