Дорожниками забезпечено проїзд шляхами Харківщини – ХОДА

Вівторок, 27 листопада 2018, 12:35
Дороги Харківської області прибирали від снігу близько 100 одиниць техніки. Через сніг рух великовантажних автомобілів не припинявся.
Дорожниками забезпечено проїзд шляхами Харківщини – ХОДА

Про це повідомляє прес-служба Харьківської ОДА з посиланням на першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляку.

«На дорогах області працювало близько 100 одиниць спецтехніки ДП «Харківський облавтодор». Залучено 139 робітників. За добу на обробку покриття використано 630 куб. м піщано-сольової суміші та 66 тонн технічної солі, - надав дані Сергій Пляка. - Для оперативного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах загального користування області відбувається цілодобове патрулювання техніки».

Він також зазначив, що з 25 по 27 листопада область перебуває під впливом циклону, який зайшов з боку Сумської області зі швидкістю вітру до 10 м/с при температурі від -1°С до +1°С.  Найбільше снігу випало в Золочівському, Богодухівському та Краснокутському районах. Поступово опади у вигляді снігу змінилися на дощ та мряку і розповсюдилися по території всієї області. Товщина снігового покрову - від 2 см до 5 см.

«Станом на ранок 27 листопада спостерігається хмарна погода. На півдні області - невеликий дощ з мокрим снігом. На півночі області - мокрий сніг. Невеликий туман. На дорогах - місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби по області близько 0°С, але до вечора, за прогнозом синоптиків, температура знизиться до 3 -5°С морозу - опади припиняться», - зазначають в САД.

comments powered by HyperComments